Partner / Ambassadeur 2019-10-18T11:21:28+00:00

Partner / Ambassadeur

Techduikschool Nederland is een duikschool die alle mogelijkheden op ieder duikniveau aanbiedt.

Daarnaast werken wij ook samen met onze partners en zijn ambassadeur van diverse merken, om onafhankelijk hun producten en product upgrades te testen. Wij doen dit vaak onder de zwaarste omstandigheden. Denk hierbij aan diep en lang, erg koud, of juist erg warm. Door onze connectie met en onze werkzaamheden in de beroepsduiksector, kunnen producten ook erg veel en langdurig worden getest.

Ons partner- en ambassadeurschap is met bedrijven die innovatief zijn, potentie hebben, inspireren en actief luisteren naar de duiker. Hierdoor ontstaat er een mooi product of worden bestaande producten, waar nodig, aangepast.

Het doel van deze testen is om te komen tot producten die prettig in het gebruik zijn, eenvoudig te bedienen en doen wat er van verwacht wordt. Of het nu gaat om een pak, een duikcomputer of ieder ander stuk duikuitrusting.

Op deze wijze dragen wij bij, de duiksport te blijven optimaliseren, uitbreiden en vernieuwen zodat wij als duikers dieper kunnen, verder kunnen, langer kunnen en bovenal veiliger kunnen duiken. Dit alles met elkaar, door elkaar en voor elkaar.

Dankzij de bijdrage van deze partners en door middel van ons ambassadeurschap kunnen wij de duiksport, op welk niveau ook, veilig beoefenen. Zij erkennen, net als wij, dat het de kern hiervan het woord ‘samen’ is! Door de samenwerking met en bijdrage aan Techduikschool Nederland wordt niet alleen de productontwikkeling van leveranciers en dealers ondersteund, maar wordt de duiksport in al haar facetten ondersteund, ongeacht of dit recreatief, technisch, rebreather of beroepsmatig duiken is.

Dit is onze gerenommeerde partner:

Van de onderstaande merken zijn wij ambassadeur:

Van bottem timer tot realtime Trimix computer, Suunto heeft het allemaal. Techduikschool Nederland is in 2017 gaan samenwerken met Suunto om, in eerste instantie, de EON Steel en de EON Core te gaan testen op gebruiksgemak. Deze testen, zowel op recreatief niveau als met Trimix-instellingen hebben geleid en zullen leiden tot aanpassingen en verbeteringen voor beide duikcomputers.

Bare is al jarenlang een wereldwijde speler op het gebied van nat- en droogpakken, alsmede de onderkleding. In samenwerking met hen testen we, met name, droogpakken op functionaliteit, aanwezigheid en plaatsing van pockets, plaatsing en duurzaamheid van aangebrachte versteviging op het pak en welke invloed dat heeft op de flexibiliteit en het gewicht van het droogpak. Mede door onze terugkoppeling zijn en worden er pakken ontwikkeld die naadloos aansluiten bij de wensen van ieder type duiker en voor iedere portemonnee.

tecline

Voor de complete duikuitrusting, of dit nou recreatief, technisch, of rebreather materialen zijn. Deze materialen worden door ons als ambassadeur van Tecline uitvoerig getest. Dit geldt zowel voor ademautomaten, harnassen, sidemount configuraties en wings van diverse groottes en voor iedere uitrusting. Met het complete aanbod voor zowel recreatieve als technische configuraties,  is dit nu echt een merk wat ontwikkeld is door duikers voor duikers!