IANTD opleidingen 2018-02-01T13:24:01+00:00

IANTD Opleidingen

Vanaf het eerste moment dat mensen getraind zijn in technisch duiken, heeft IANTD (International Association of Nitrox and Technical Diving) een leidende rol genomen in deze tak van het duiken.

IANTD is de meest vertrouwde merknaam in het technisch duiken, welke gebruikt en gevraagd wordt door diverse leidende commerciële organisaties en overheden in de wereld.

IANTD heeft cursussen voor technisch duiken ontwikkeld, lang voordat andere organisaties er ook maar aan dachten. Trainingsorganisaties zoals CMAS (NOB) bevelen IANTD aan als hun “partner organisatie” voor technisch duiken. Beide organisaties delen zelfs hun kwalificaties op hun certificeringbewijzen!

De meeste instructeurs van andere trainingsorganisaties (welke tegenwoordig ook technisch duiken aanbieden) werden getraind door IANTD instructeurs.

iantd_logo

Een andere kwaliteitsgarantie is de vastgestelde cursusprijs. IANTD duikscholen hebben geen prijs concurrentie met elkaar, waardoor voorkomen wordt dat er gesneden moet worden in het lespakket om concurerend te blijven.

Technisch duiken heeft optimale condities en goede veiligheidsstandaarden nodig en instructeurs moeten zich volledig kunnen concentreren op het lesgeven.

Als opleider op het gebied van technische duikopleidingen biedt Techduikschool Nederland dan ook het IANTD programma aan van Open Water tot Full Trimix en van Intro to Cave tot Tec Cave Diver.