DAN opleidingen 2018-02-01T13:14:41+00:00

DAN Opleidingen

DAN (Divers Alert Netwerk) is een internationale non-profit, medische en research organisatie gewijd aan de veiligheid en gezondheid van duikers. DAN helpt duikers in nood, 24 uur per dag/7dagen per week, overal ter wereld met spoedeisende medische hulp. Daarnaast promoot DAN veilig duiken door middel van research, educatie, producten en diensten.

DAN is gespecialiseerd in eerste hulp cursussen voor duikers die ontwikkeld zijn door een team van medisch specialisten en onderwijsdeskundigen. Een paar van de providercursussen zijn speciaal ontwikkeld voor duikers terwijl andere zoals de BLS, First Aid en de AED cursus zich richten op een groter publiek. Het volgen van een DAN cursus bij Tech Duikschool betekent het volgen van een kwalitatief hoogstaande eerste hulp cursus die je erop voorbereid te handelen en te reageren bij (duik) noodgevallen.

DAN cursussen zijn internationaal erkend en een gerespecteerde Eerste Hulp certificering in de duikwereld. Techduikschool Nederland verzorgt meerdere DAN opleiding.

dan_logo